O nas

Inetis d.o.o. se osredotoča na razvoj varnih in zanesljivih spletnih in mobilnih aplikacij. Že več kot 20 let smo zaupanja vreden partner podjetjem, ki iščejo inovativne tehnološke rešitve.

Naročniku prilagojen pristop nam omogoča implementacijo kompleksnih sistemov z uporabo različnih programskih jezikov, baz podatkov in operacijskih sistemov, kar nam nam omogoča, da ustvarjamo prilagojene rešitve, ki izpolnjujejo potrebe naših strank.

Naša predanost varnosti in zanesljivosti nam omogoča podporo organizacijam v najrazličnejših panogah. Številne stranke, vključno z NLB, Ljubljansko borzo, Slovensko centralno klirinško depotno družbo, Unior in drugimi, zaupajo v naše storitve.

Naš prvi sistem za podporo žvižgačem smo uvedli pred sedmimi leti. Danes naše sisteme podpore prijaviteljem kršitev uporabljajo v šestih državah. Verjamemo, da morajo organizacije zagotoviti pravno zaščito zaposlenim, ki opozorijo na kršitve, in smo ponosni, da lahko organizacijam pomagamo pri uveljavljanju zaščite žvižgačev.

Čas imate
do 23. maja

00
dni
00
ur
00
minut
00
sekund

Za podjetja z 250 zaposlenimi je 23. 5. 2023 zakonsko določen datum, do katerega je potrebno urediti varno in zaščiteno notranjo prijavno pot za žvižgače. Whistler.si je celovit sistem podpore žvižgačem za slovenska podjetja in ustanove , ki že deluje v šestih državah.

Hvala.
Oops! Something went wrong while submitting the form.